Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Madmekka på vej i Borris

De står bag Fødevarepark Skjern Enge: Fra venstre er det Erling Bonde og Søren Christensen fra Økogårdene, Ronnie Jensen og Vagn Aage Jensen, Funkisfood og Bent Graakjær fra Westergaards Hotel. Privatfoto.


Madmekka på vej i Borris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødevarepark Skjern Enge har nu købet nedlagt Velux-fabrik.

Den nedlagte Velux-fabrik i Borris får nu nyt liv.

Det er Økogårdene Skjern Enge, Westergaards Hotel i Videbæk og Funkisfood i Tarm, der er gået sammen om at købe fabrikken, efter kommunen tidligere gav grønt lys for salget.

Sammen har de stiftet selskabet Fødevarepark Skjern Enge, og målet er, at det skal være et centrum for kvalitetsfødevarer.

Bag ideen står Økogårdene Skjern Enge, der leverer højkvalitets-fødevarer til flere tusinde forbrugere landet over.

Direktør for det nye selskab bliver Ronnie Jensen, medindehaver af Funkisfood.

Han fastslår, at »stedet skal være ramme om at producere, videreudvikle og samarbejde lokalt på området for både fødevarer, både for iværksættere og etablerede virksomheder.«

Fødevarepark Skjern Enge bliver indrettet med produktions-, kontor og mødefaciliteter; det bliver også muligt at lave lager og pakkerum.