Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Restaurant Smag overtager underetagen

Når bryggeri-udstyret er fjernet i kælderen, overtager Kurt Bøndergaard og Lasse Svenningsen de ledige kvadratmeter. Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen Kirk

Når Mylius-Erichsen Bryghus er rykket ud af kælderen på Nygade 26, vil indehaverne af Restaurant Smag i første omgang bruge lokalet til lager.

Nyt digitalt produkt: Ringskjern+ for 49 kroner

For at læse denne artikel kræver det, at du har et abonnement på Ringkøbing Skjern Dagbladet eller dagbladetringskjern.dk.
Hvis du har et abonnement, men ikke adgang, kan du oprette adgang her.

Har du endnu ikke abonnement, så køb
Ringskjern+ og få adgang til alt indhold
på dagbladetringskjern.dk for 49 kroner om måneden.