Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ringkøbing-pølse er kåret til den bedste af whisky-laug

Thomas Paulsen (tv) overrækker diplom og vinflasker til slagter Bjarne Nielsen, der har dekoreret sig med den berømte ølpølse om halsen. Privatfoto.
Foto: Picasa

Ringkøbing-pølse er kåret til den bedste af whisky-laug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter Bjarne Nielsen ølpølse vandt whisky-entusiasters hjerte

Slagter Bjarne Nielsen kan nu hænge endnu en diplom op på væggene i forretningen i Algade.

Nede i Det Sydfynske Øhav har de nemlig den private forening, Ærø Whiskylaug, og whisky-entusiasterne nyder ikke bare de gyldne dråber; nej, de holder også af at spise en god ølpølse til.

Sådan nogen laver man hos Iversen & Søn, og Ringkøbing-pølserne havde også fundet vej til Ærø, hvor man forleden holdt blindsmagning på et bredt udvalg af ølpølser fra store dele af Danmark.

»Panelet bestod af 12 personer bredt spektret fra en kendt forfatter, en skuespiller, en tømrer, en socialpædagog og en lærer til en tidligere professionel fodboldspiller,« fortæller Thomas Paulsen, formand for Ærø Whiskylaug.

Pølsen fra Ringkøbing løb af med sejren, og forleden overrakte Thomas Paulsen diplomet og to flasker vin til Bjarne Nielsen.

Grunden til at formanden var i Ringkøbing, var i øvrigt, at hans skib og arbejdsplads, miljøskibet »Gunnar Seidenfaden«, lå stand by i Hvide Sande i forbindelse med strandingen af vindmølleplatformen »Sea Worker«, der ligger ud for Nymindegab.