Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Vedersø Klit Camping åbner restaurant

Et år efter Tage og Birthe Gammelgaard overtog Vedersø Klit Camping åbner de ny restaurant. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Foto: Johan Gadegaard

Vedersø Klit Camping åbner restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Denne sommer åbner to nye spisesteder i Vedersø Klit. Både campingpladsen og hotellet åbner restaurant.

Der bliver rig lejlighed til gå ud at spise i Vedersø Klit til sommer. De seneste år har eneste mulighed for at spise ude været grillmad fra enten campingpladsen eller Klitgrillen, men til sommer vil feriegæster have to steder at vælge imellem.

For mens grundejerforeninger og hotelejer Kim Krull Jørgensen arbejder på højtryk for at skaffe kapital til en relancering af Vesterhavshotellet med åbning i forbindelse med Sankthans, så er Vedersø Klit Camping allerede i fuld gang med at gøre klar til at tage imod gæster i deres nye restaurant »Havtorn«, som ligger i forbindelse med Campingpladsen.

»Vi havde en lille grillbar og havde mange gæster og kunder, som spurgte, om vi ikke kunne gøre det til et sted, hvor man kunne få rigtig mad. Så fordi efterspørgslen var så stor, syntes vi, det skulle prøves af,« siger Tage Gammelgaard, der sammen med sin hustru Birthe overtog campingpladsen for et år siden.

Ikke bange for konkurrence

Campingpladsen har ombygget et glashus, så de med 80 kvadratmeter overbygget restaurant kan have 40-50 spisende under tag, samt pladser udenfor når vejret er godt.

»Det bliver a la carte mad. Det bliver lavet fra bunden, og der vil blandt andet være wienerschnitzel og en god bøf på menuen, og så forsøger vi at bruge lokale råvarer fra Vedersø Vildt,« siger Tage Gammelgaard og fortæller, at det er køkkenchefen på Borbjerg Mølle Kro, som kommer til at svinge kødgryderne - men at hun samtidig fortsætter i Borbjerg.

Den 4. maj åbner campingpladsen den nye restaurant, og selv om der denne sommer kommer to spisesteder, er de ikke bange for konkurrencen fra hotellet. Faktisk er de af den overbevisning, at de vil supplere hinanden godt og trække flere til.

»Vi er glade for, at de åbner. Vi ser sådan på det, at det er med til at lokke endnu flere til området. Så vi venter bare på, at de kommer i gang,« siger Tage Gammelgaard.