Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


En Borris-buffet er det rene kineseri

Med dette vartegn er ingen i tvivl om, at Shuli Fang og hans hustru Jan Xu driver en kinesisk restaurant. Foto: Jørgen Kirk.

En Borris-buffet er det rene kineseri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden for tager to kinesiske løver imod. Inden for bugner bufetten med omkring 45 forskellige velsmagende kinesiske retter.

Og nej, vi er ikke i Kina, men i Borgergade i Borris på Bundgaards Hotel, hvor Mäi Fang Chin regerer i køkkenet.

Hun er mor til det hæderkronede gamle hotels nye ejer, Shuli Fang, der på mindre et halvt år har fået stor succes med at servere kinesermad for vestjyder og turister.

Varierende og mættende
Næsten hver aften er der godt fyldt op i restauranten, der har plads til 200 spisende gæster. Og det forstår man godt.

For den omfangsrige buffet er indbydende og giver mange meget forskellige og mættende smagsoplevelser.

Midt blandt alle de eksotiske retter er der også plads til både danske deller, pommes frites, ketchup og remoulade, og den børnevenlige byder også på forskellige slags is til dessert.

Kvantitet med kvalitet
Tilmed går kvalitet og kvantitet hånd i hånd på Bundsgaard Hotel.

Bufetten, som også omfatter mongolsk barbeque, salat- og isbar samt kaffe/te, koster nemlig kun 128 kroner per person - dog en tyver mere lørdag og søndag.

Så det er ikke så sært, at man gør klogt i at bestille bord, hvis vil man gæste Shuli Fang og hans smilende og venlige betjening.