Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Lokale kokke skal lave mad til majestæten

Køkkenchef Ole Ib Hansen (tv) og restauratør Flemming Jørgensen fra Restaurant Stauning Havn skal lave mad til Dronning Margrethe. Arkivfoto

Lokale kokke skal lave mad til majestæten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24. april afvikler personalet på Restaurant Stauning Havn de bestilte konfirmationer. Når gæsterne er gået, tager et helt team af kokke med køkkenchef Ole Ib Hansen i spidsen fra Stauning til Hotel Kongenshus ved Viborg.

24. april afvikler personalet på Restaurant Stauning Havn de bestilte konfirmationer. Når gæsterne er gået, tager et helt team af kokke med køkkenchef Ole Ib Hansen i spidsen fra Stauning til Hotel Kongenshus ved Viborg.

Her skal de lave mad til den middag, som holdes i anledning af Hedeselskabets 150 års jubilæum den 25. april. Blandt middagsgæsterne vil være Hedeselskabets protektor, Dronning Margrethe.

»Værten på Kongenshus Hotel er en god bekendt af mig, så han spurgte, om vi ville komme med vores team af kokke til den dag. Vi kender selvfølgelig menuen, men den skal holdes hemmelig,« fortæller restauratør Flemming Jørgensen.

Han planlægger at servere menuen fra jubilæumsmiddagen på Restaurant Stauning Havn fra 14 dage efter den 25. april og 14 dage frem.

»Det er da en spændende opgave og en stor oplevelse for alle, der skal være med på teamet,« siger restauratøren.