Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Restaurant hyrer ekstra folk til nytårsmenuen

Den 31. december står Ole Ib Hansen og Flemming Jørgensen på Restaurant Stauning Havn klar med masser af nytåramenuer og anvisninger på servering. Arkivfoto

Restaurant hyrer ekstra folk til nytårsmenuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stauning Havn har solgt mange flere nytårsmenuer ud af huset end beregnet

Nytårsmenuen må godt være noget særligt, så maden er med til at gøre aftenen mindeværdig. Flere og flere dropper selv at gøre det store arbejde i køkkenet og køber sig til en professionel middag fra en restaurant.

Blandt de mange restauranter, der levereer mad ud af huset nytårsaften, er Restaurant Stauning Havn.

»Vi havde sat et maximum for, hvor mange kuverter vi kunne lave, men det antal nåede vi allerede i weekenden, inden vi var begyndt at reklamere for vores nytårsmenu. Derfor har vi indkaldt ekstra personale, så ingen kommer til at gå forgæves. Vi vil ikke skuffe nogen,« fortæller Flemming Jørgensen fra Restaurant Stauning Havn.

Han ønsker ikke at oplyse antallet af kuverter, men tallet er vokset år for år.

Sidste frist for at bestille en nytårsmenu på Stauning havn er den 29. december.

På Stauning Havn kan folk komme den 31. december mellem klokken 13 og 15 for at hente maden.

»Vi laver en event ud af afhentningen. Vi har anrettet maden på tallerkner, som vi synes, at den kan serveres. Folk tager så billede med deres smartphone, så de derhjemme kan se, hvordan det kan gøres. Kokken er tilstede og kan fortælle, hvordan hovedretten skal varmes og serveres og vores tjenere serverer et glas champagne,« forklarer Flemming Jørgensen.

Menuen til 399 kroner er hummersuppe med hummerhaler og chips, lokal tapas, duet af lokal okse og kalv med kartoffelroulade , grøntsagsterrin, glaserede løg og Stauning Whisky sauce, festfyrværkeri af en desserttallerken, is, kage og mousse, kransekage til klokken 24.00 og en lille »Surprise natmad«.