Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Tribune får kulinarisk medvind - og lokal gin

Henrik Agger lover smagsoplevelser fra hele kloden, når han byder til bords. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Foto: Mikkel Jezequel

Tribune får kulinarisk medvind - og lokal gin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Agger gentager successen fra 2012 og laver eksklusiv velgørenhedsmiddag.

Konceptet virkede, da Skjern GF skulle have en kunstgræsbane i 2012, og nu bliver Henrik Aggers gæstebud gentaget til fordel for en tribune på Skjern Stadion.

Den 1. april - og nej, det er ikke en aprilsnar - finder fysioterapeut, vinimportør og ikke mindst passioneret madmand, Henrik Agger gryderne frem til en kulinarisk oplevelse af de helt store, når 60 billetter er til salg til en eksklusiv madoplevelse på handelsskolen i Skjern.

»Det bliver mit bidrag til projektet,« fortæller Henrik Agger, der i 2012 havde stor succes med den eksklusive middag, som samlede mange penge sammen til kunstgræsprojektet.

Dog er der ændret lidt på temaet. Faktisk kan man sige, at kikkerten vender den anden vej i denne udgave.

»Sidste gang var temaet Vestjylland og den store verden, og denne gang vender vi det om og ser på, hvad den store verden har at tilbyde Vestjylland,« fortæller Henrik Agger om det menukort, han er ved at sammensætte.

I videst mulig omfang bliver det igen af råvarer, som man kan finde her, men ellers kommer man hele kloden rundt og smager på andre madkulturer. Der bliver ting fra både Asien og USA, og det handler om at opleve mange forskellige ting. Derfor er der også lagt op til mellem syv og otte retter, og et tilsvarende antal drikkevaresammensætninger.

Lokal gin

Netop hvad angår drikkene, får Henrik Agger hjælp fra Spirit of Njord, en dansk ginproduktion. Den ene af stifterne, Lars Toke Graugaard, stammer fra Skjern, og vil fortælle om produkterne. Musikken under middagen er lagt i hånderne på Ole Graugaard.

Desuden er Henrik Aggers fætter Ulf koblet på projektet. Han er kok hos Claus Meyer og er med til at sætte menukortet sammen.

Ved middagen i 2012 var der en del foredrag på programmet, men i denne udgave er der lagt vægt på, at der er tid til at snakke uforstyrret, og middagen slutter af med kaffe og drinks.

Prisen for en billet er på 1200 kroner, og dermed er man med til at støtte tribuneprojektet.