Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Efterspørgsel på færdigretter: Superbrugsen i Videbæk udvider

Uddeler Anders Hedegaard Johnsen kan glæde sig over, at slagter- og delikatesseafdellingen nu fordobles i størrelse. Arkivfoto.
Foto: Jørn Deleuran

Efterspørgsel på færdigretter: Superbrugsen i Videbæk udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik i vækst får stærkt fornyet slagterafdeling.

Går alt efter planen, begynder Superbrugsen i Videbæk om en måneds tid på en kraftig udvidelse af slagterafdelingen.

År efter år er omsætningen i SuperBrugsen gået frem - ikke mindst i slagter- og delikatesseafdelingen.

Gennem årene er der sket forskellige fornyelser af afdelingen, men nu har flytningen af personalerummet til kælderen givet plads til en markant udvidelse: Slagterafdelingen bliver cirka dobbelt så stor, som den er nu; der er tale om en investering om omkring en million kroner.

»Fremgangen skyldes ikke mindst, at der er stærkt stigende efterspørgsel på færdigretter hos slagteren, og vi forventer, at den fremgang vil fortsætte. Derfor er det nødvendigt at udvide afdelingen,« siger bestyrelsesformand Leo Berwald.

»Lige i øjeblikket er vi ved at kigge på tegningerne; vi vil sikre os, at ombygningen generer kunderne mindst muligt. Når de er på plads, går vi i gang, og vi regner med, udvidelsen og ombygningen vil tage et par måneder,« siger formanden.