Vi bruger cookies!

dagbladetringskjern.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladetringskjern.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


En aften med regional madkultur


En aften med regional madkultur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videbæk: Hvad har avisen New York Post til fælles med Bent Graakjær, formand for Regional Madkultur Vestjylland?

New York Post har været på Bornholm og besøgt forskellige små fødevareproducenter og spisesteder. Avisen anbefaler stærkt sine amerikanske læsere at rejse over og besøge Bornholm, der som det første sted i Danmark etablerede et regional madkulturbrand. Bent Graakjær har også besøgt Bornholm flere gange og har set, hvordan Vestjylland kan inspireres af bornholmerne.

Fredag 11. august kl. 19-21 holder han på Westergaards Hotel en aften med og om regional madkultur. Der serveres tapas, smagsprøver og håndbrygget øl fra Vestjyllands små producenter.

/EXP